Blog

Het TenderApp team blijft doorgroeien

In september zijn er wederom nieuwe collega’s aan het TenderApp team toegevoegd. Ook het aantal klanten dat beslist gebruik te gaan maken van TenderApp groeit iedere maand weer een stukje sneller. De komende tijd willen we bij TenderApp de trend voortzetten en verder groeien. Zo kunnen steeds meer bedrijven het voordeel van TenderApp ontdekken en gaan benutten.

Nieuwe marketing manager Josien Tiehuis

Het TenderApp team blijft doorgroeien featuredOm de recente groeitrend van TenderApp voort te zetten is per 1 september marketing manager Josien Tiehuis aan het TenderApp team toegevoegd. Zij gaat zich vanuit het kantoor in Hengelo richten op het vergroten van de naamsbekendheid en het verder inzichtelijk maken van de functionaliteit en voordelen van het gebruik van TenderApp.

Hieronder volgt een interview met Josien.

Wat ga je bij TenderApp doen?

Ik ga de algemene marketing- en verkoopstrategie verder professionaliseren en waar mogelijk efficiënter maken. Samen met Accountmanagers Andrea en Tom ga ik flink aan de weg timmeren om TenderApp nóg beter op de kaart te zetten met als uiteindelijke doel meer bedrijven van de voordelen van TenderApp te laten genieten.

Hoe ga je dat voor elkaar krijgen?

Zelf ben ik een inbound marketing manager in hart en nieren. Dit betekent grofweg dat ik me voornamelijk ga focussen op het genereren van interessante en relevante content, waarmee ik TenderApp als kennispartner en leverancier ga promoten. De content wordt slim aan doelgroepen gekoppeld, waardoor geïnteresseerden geautomatiseerd een zo goed mogelijk op hun informatiebehoeften afgestelde boodschap ontvangen.

Gelukkig is er al een goede basis gelegd wat betreft aanwezige content, bijvoorbeeld met betrekking tot de bidcycle methodiek en testimonals van klanten zoals bijvoorbeeld Maandag en Volker Wessels Telecom. Uiteindelijk wil ik geïnteresseerden zo efficiënt mogelijk bij TenderApp aan tafel krijgen. Daarna is het aan Andrea en Tom om hen persoonlijk te benaderen en verder te inventariseren waar de behoefte ligt.

Hoe ben je met TenderApp in aanraking gekomen?

Andrea en ik hebben meer dan alleen onze achternaam met elkaar gemeen. En nee, we zijn geen familie. Wat we gemeen hebben is een vorige werkgever. Zij zag de vraag bij TenderApp en nam, juist toen ik me aan het oriënteren was, contact met me op. Mijn achtergrond en interesses kwamen dusdanig sterk overeen met de vraag van TenderApp, dat we beiden snel enthousiast waren.

Wat deed je hiervoor?

Mijn meest recente werkervaring is bij een Learning Management System, oftewel LMS. Daarvoor werkte ik o.a. in de energiesector, maar als interim marketing manager heb ik ervaring bij allerlei bedrijven mogen opdoen. Ik word echt oprecht gelukkig van het bedenken en uitvoeren van marketing strategieën en de daarbij horende cijfertjes om te analyseren. Bij TenderApp kan ik me hier volledig in vastbijten. Ik heb er erg veel zin in.

Samen gaan we ongetwijfeld, naast hard werken, ook veel gezellige momenten beleven. Welkom bij het TenderApp team Josien.

Josien is via mail te bereiken op josien@tender.app