E-mails van TenderApp komen niet bij mij aan

Standaard krijg je van ons twee keer per dag een TenderApp Update e-mail met nieuwe signaleringen en updates. Zijn er geen nieuwe signaleringen of updates op dat moment, dan ontvang je deze e-mail niet. Maar ontvang je helemaal geen e-mails van ons of krijg je geen (of te weinig) e-mails over signaleringen of updates? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk van welke e-mails je mist, zijn hier een paar dingen die je kunt proberen:

Ik ontvang geen TenderApp Update e-mails: Email instellingen van de gebruiker
Jij kunt als gebruiker zelf instellen óf en wanneer je e-mails wilt ontvangen.  Wanneer deze instelling uit staat, dan ontvang je niet meer twee keer per dag de TenderApp Update e-mail. Deze instellingen hebben geen invloed op systeem-e-mails bij bijvoorbeeld een vergeten wachtwoord; deze worden altijd verstuurd.
Om je e-mail instellingen te controleren en eventueel aan te passen, klik je op het poppetje-icoon (persoonlijke instellingen) in je menu linksboven. Nu zie je rechts op de pagina je e-mail instellingen staan, en direct daarboven de knop “wijzig” om deze mee te wijzigen.

Ik ontvang geen signaleringen
Ontvang je geen of mogelijk te weinig signaleringen in de TenderApp Update e-mails? Een gebruiker ontvangt alleen update e-mails met signaleringen van het zoekprofiel waar hij aan gekoppeld is. Om te controleren of je gekoppeld bent aan een zoekprofiel of jezelf te koppelen, klik je op TenderSignalering in het menu links en klik je vervolgens op het tabblad “Zoekprofielen”. In de kolom “gekoppelde gebruikers” zie je de gebruikers per zoekprofiel. Klik op het “+” icoon om jezelf of andere gebruikers te koppelen aan dit profiel.

Ik ontvang geen updates over geaccepteerde tenders in de Update e-mails
Ontvang je geen of mogelijk te weinig updates over tenders die jouw organisatie geaccepteerd heeft, in de TenderApp Update e-mail? Een gebruiker ontvangt alleen e-mails over aanpassingen aan een tender wanneer de gebruiker gekoppeld zit aan die tender.
Open de tender vanuit TenderManagement of TenderIntellingence, en op de samenvattingspagina zie je rechts bovenaan onder “Acties” welke gebruikers gekoppeld zijn aan de tender. Daar vind je ook het “+” icoontje waarmee je jezelf of andere gebruikers kunt koppelen.

Zie je rechts bovenaan nog een groene knop “+ Toevoegen”? Dan is deze tender nog niet geaccepteerd en zul je deze eerst moeten accepteren met deze groene knop. Kun je de tender niet vinden in TenderManagement, dan moet je deze eveneens eerst accepteren.

Ik ontvang nog steeds geen e-mails / Ik ontvang helemaal geen e-mails

Het kan zijn dat alles wat hier boven staat klopt en je alsnog geen e-mails ontvangt.
Dit kan komen doordat de e-maildienst die je gebruikt (zoals Outlook) mails van TenderApp aanmerkt als spam en blokkeert.
Je kan dit probleem verhelpen door aan de systeembeheerder van jouw organisatie te vragen om noreply@tenderapp.eu toe te voegen aan de toegestane email domeinen (whitelist email domain).

Lukt het hier niet mee, neem dan contact op met onze helpdesk. Onze contactgegevens vind je hier.