Hoe houdt TenderApp de informatie up to date?

TenderApp heeft een datateam dat elke werkdag alle nieuw verschenen tenders toevoegt aan de database. Daarnaast worden dagelijks alle lopende tenders aangevuld met eventuele Nota's van Inlichtingen, rectificaties, gunningspublicaties en berichten zoals deze op het officiële aanbestedingsplatform worden gepubliceerd. Hierbij wordt ook de sluitingsdatum aangepast indien deze wordt uitgesteld of vervroegd. De rest van een aangepaste planning kun je zelf bijhouden.

Naar aanleiding van de toegevoegde informatie worden er dagelijks TenderApp Update e-mails verstuurd met de nieuwe tenders en updates van de vorige dag die aan jouw zoekprofiel voldoen. De TenderApp Update wordt twee keer per dag verstuurd, standaard om 08.00 uur en 14:00 uur. Je kunt zelf ook andere tijden instellen. Klik op het poppetje-icoon in het menu linksboven om naar je persoonlijke instellingen te gaan. Hier kun de tijden van de ontvangst van de e-mails zelf instellen.