Hoe verwijder ik een gebruiker?

Je kunt een gebruiker niet helemaal verwijderen, maar wel inactief maken. Een gebruiker inactief maken gaat als volgt:

1.  Klik in het linker menu op het tandwiel-icoontje, je komt nu op het tabblad Gebruikersbeheer
  2. Selecteer vervolgens de gebruiker die je inactief wilt maken.
  3. Op de profiel pagina van deze gebruiker staat een wijzig knop. Als je die indrukt kan je de status van de gebruiker veranderen naar inactief.
Sla vervolgens de wijziging op.