Kan ik een export maken van TenderForecast?

Jazeker. Wanneer je tenders in TenderForecast selecteert, verschijnt vervolgens bovenaan een exportknop.

Exporteren vanuit TenderForecast doe je zo:

1. De uitgebreide zoekfilters, waaronder de TenderApp Matching tags, Aanbestedende dienst en Bron, geven je de mogelijkheid om de lijst eerst geheel naar wens vorm te geven.
  2. Om tenders te exporteren, dien je deze te selecteren middels het selectievakje dat zichtbaar is naast elke tender (1). Zodra je een tender hebt geselecteerd, zal de exportknop boven aan de pagina verschijnen (3).
  3.  Alle tenders die je op de pagina hebt geselecteerd, worden toegevoegd aan één Excel export. Om alle tenders te selecteren die voldoen aan jouw filter (dus ook van de volgende pagina's, kun je op de tekst "Selecteer alle items" klikken (2).
  4. Vervolgens klik je op de 'Exporteren' knop (3) bovenaan de pagina.

5. Er verschijnt nu een pop-up met een overzicht van de 'export credits' die nog beschikbaar zijn voor je account. Hier zie je hoeveel credits de export je kost en hoeveel credits je over zult houden.  Meer informatie over het export credit systeem lees je in dit artikel. Klik nogmaals op 'Exporteren'.

De export wordt, in de vorm van een Excel bestand, automatisch naar het mailadres van de gebruiker gestuurd. De ontvangen lijst heeft dezelfde kolomopbouw als de lijst in TenderForecast en is reeds voorzien van handige filters.

Op dit moment is het alleen mogelijk om te exporteren vanuit de TenderForecast pagina. TenderApp is van plan om deze functionaliteit ook toe te voegen aan andere pagina's. Wanneer deze functionaliteit aan een pagina wordt toegevoegd, zul je hiervan op de hoogte worden gesteld via onze release notes.