1. KnowledgeBase
  2. TenderSignalering en zoekprofiel

Wat doe ik met een gesignaleerde tender?

In de mail kun je klikken op de betreffende tender om deze in TenderApp te bekijken. Je vindt de groene en rode knop om de tender te accepteren of afwijzen onder "Acties" aan de rechterkant van je scherm. Het is ook prima als je niets doet, dan vervalt de signalering automatisch na een aantal dagen (meestal 7). Als je de tender accepteert, dan komt deze in je TenderManagement terecht.

Afwijsredenen
Wijs je een tender af, dan krijg je de kans om een reden te selecteren waarom je de tender afwijst. Zo kun je dit later altijd weer terugzien en kunnen collega's dit ook terugvinden. Je kiest een reden uit een drop down menu en hebt de mogelijkheid om een Notitie toe te voegen.
De afwijsredenen in het drop down menu kun je zelf toevoegen, bewerken en verwijderen op het tabblad "Configuratie" in TenderSignalering.

Vervallen en afgewezen signaleringen
Vervallen of afgewezen tenders zijn terug te vinden in TenderSignalering onder het tabblad Signaleringsarchief. Wil je een tender toch alsnog accepteren? De tender houdt altijd de groene knop “toevoegen” aan de rechterkant van het scherm waarmee je deze alsnog kunt accepteren.
Wil je een tender alsnog afwijzen? Open de tender, dan zie je aan de rechterkant het menu "Signaleringsinformatie". Hier kun je bij Status de signalering alsnog afwijzen, of weer open zetten (dan is er geen keuze gemaakt).