Ik heb problemen met inloggen

Verkeerd wachtwoord of wachtwoord vergeten

Het kan zijn dat je wachtwoord onjuist is of er is nog geen wachtwoord aangemaakt. Wanneer je al wel een account hebt bij TenderApp dan kan je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul je e-mailadres in en volg de instructies in de e-mail die je van ons ontvangt.
Ontvang je deze e-mail niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk. Onze contactgegevens vind je hier.

Gebruiker inactief

Probeer je in te loggen maar ontvang je de melding “Account gedeactiveerd”? Het lijkt erop dat je gebruikersprofiel inactief is. Neem dan contact op met de lokaal beheerder binnen jouw onderneming of neem contact op met onze helpdesk. Onze contactgegevens vind je hier.

Bedrijf inactief

Probeer je in te loggen maar ontvang je de melding “Vernieuw je licentie”? Je ziet deze melding omdat je licentie niet langer geldig is of omdat je proefperiode is verlopen. Schaf een licentie aan via de knop “Vernieuw je licentie” of neem contact op met onze sales afdeling.

Welkom bij TenderApp activatie e-mail verlopen (ouder dan 24h)

Ben je uitgenodigd voor TenderApp middels een “Welkom bij TenderApp” activatie e-mail maar heb je niet binnen 24 uur een wachtwoord aangemaakt? Dan zijn er twee oplossingen.

• Oplossing 1: Vraag de lokaal beheerder die jou heeft uitgenodigd om je opnieuw een uitnodiging te sturen.
  • Oplossing 2: vraag via deze link zelf een nieuw wachtwoord aan.

Tweefactorauthenticatie: Mijn telefoonnummer is niet correct of ik heb mijn telefoon niet bij de hand

Staat Multifactor Authentication ingeschakeld voor jouw account en ontvang je geen smsje of heb je je telefoon niet? Neem dan contact op met onze helpdesk. Onze contactgegevens vind je hier.